Főtámogató
14. VeszprémFest
Premium Music Festival
2017. július 12-15.

  • Mobil applikáció:

Köszöntő

 

Kedves Barátaink!

Idén is újdonságokkal szolgálhatunk vendégeinknek – és ezúttal nem csak a fellépőket illetően: az idén 14. évébe lépett fesztiválunk az Érseki Palota rekonstrukciója miatt új szabadtéri helyszínre költözik.

 

 

A Szentháromság tér barokk, szakrális hangulata után a fesztivál új helyszíne is Veszprém történelmi, egyházi gyökereihez kötődik.

Az egykori érseki pihenőkert, mai nevén História Kert a várhegy alján, annak keleti oldalán, a Séd patak partján terül el. A festői szépségű park északi oldalát az egykori pihenő felújított patinás épülete, nyugati oldalát a vár parapetszerűen a horizontra rajzolódó kontúrjai, míg délről a belváros, az Óváros tér barokk épületeinek látványa határolja. Egy kertben vagyunk, patakparton, a zöldben.

Izgalommal várjuk, hogy tölti majd ki az ide tervezett  2-3000 fős nézőteret a közönségünk, és hogy tölti majd meg zenével azt az idei esztendőben hozzánk érkező világsztárok sora.

Üdvözlettel:

Mészáros Zoltán
fesztivál igazgató 

Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

online jegyvásárlás

Mobil app

VeszprémFest2017

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva:

Android IOS

Helyszínek

Főtámogató
Kiemelt támogatók
Támogatók
Kiemelt médiatámogató
Médiatámogatók
Együttműködő partnerek