Főtámogató
14. VeszprémFest
Premium Music Festival
2017. július 12-15.

  • Mobil applikáció:

Kökény Attila

2010 Férfi hangja. A Nagy Duett Győztese. A Sztárban Sztár döntőse. Többszörös platinalemezes énekes, dalszerző. 

A Megasztár tehetségkutató 5. szériájában mutatta meg az egész országnak rendkívüli tehetségét, mely meg is hozta a várva-várt áttörést. 2011 májusában megjelent első önálló albuma, amely szempillantás alatt aranylemez lett. A lemez igazi különlegessége a világhírű operaénekessel, Miklósa Erikával előadott duett, amellyel Attila egyik nagy álma vált valóra. Sikere azóta is töretlen. Részt vett az Eurovíziós Dalfesztivál előválogatóján, három szólólemezzel büszkélkedhet és 2015 decemberében kisfiával, Kökény Lalikával valamint Singh Vikivel és Veres Mónika Nikával adott ki szívet melengető ünnepi lemezt a sokak által Máté Péter utódjaként tisztelt énekes.
2016-ban Megjelent legújabb lemeze ELMEGYEK címmel. Az albumon olyan Máté Péter dalok hallgathatók többek között, mint a címadó dal, az Álomlány, az Egyszer véget ér, vagy az Első szerelem.
2016 decemberében több ezer néző előtt adott nagy sikerű koncertet a Syma Központban a Budapest Symphony Orchestrával együttműködve.

Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

online jegyvásárlás

Mobil app

VeszprémFest2017

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva:

Android IOS

Helyszínek

Főtámogató
Kiemelt támogatók
Támogatók
Kiemelt médiatámogató
Médiatámogatók
Együttműködő partnerek