Főtámogató
14. VeszprémFest
Premium Music Festival
2017. július 12-15.

  • Mobil applikáció:

Németh Kira Smallchestra

A Németh Kyra Smallchestra, a legendás körülmények között alakult zenekar az elmúlt két évben megjárta azokat a magyar jazzklubokat, amelyekben megélt sikeres koncertek büszkeséggel töltik el a zenekar tagjait. Ilyen pl: a Budapest Jazz Klub és az Opus Jazz Klub, de siker koronázta a 2016-os MÜPA JAZZ SCHOWCASE-en való megmérettetést is a fiatal tehetségek között.

Büszkeségük legfőbb oka leginkább a jazz zenei képesítés nélkül aratott szakmai és közönségsiker, ami leginkább azt bizonyítja, hogy igény van a szórakoztató jazz formációra kis hazánkban. A 2017es év is szép számmal hozza a felkéréseket, ilyen volt a Veszprém Városi Újév Nyitó Állófogadás, és a Pannon Egyetem kulturális hetében adott E-kamarai koncert is. Számos nyári fesztiválra meghívást kaptak, bár nem törekszik a band a folyamatos és mindenáron kiaknázott fellépési lehetőségekre, jól érzik magukat az alkotás örömében a színfalak mögött, próbatermi közegben éppúgy, mint egy klub vagy fesztivál színpadán.

A zenei, stílus-összemosó kísérletezésben lubickolván a repertoár most leginkább a folyamatos megújulás útján halad, a kontrollcsoport mindig a közönség!  

Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

online jegyvásárlás

Mobil app

VeszprémFest2017

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva:

Android IOS

Helyszínek

Főtámogató
Kiemelt támogatók
Támogatók
Kiemelt médiatámogató
Médiatámogatók
Együttműködő partnerek